Strålende resultater på regattaen på Årungen 21.-22. mai 2022

Ett Gull i Hjr A 4x med Euan Sweenie, Sandefjord, Emil Johansen, Tønsberg, August Holth, Årungen og Theodor Caspersen, Sandefjord. Lørdag kom de på andre plass 0,47 sek etter Christiania, men på søndag lå det foran hele løpet. Ormsund med Truls Hansen, sønnen til Frank Hansen, på stroke, tok innpå på slutten, men det holdt. Gutta mente de hadde full kontroll, men publikum var ikke like overbevist.

Lørdag rodde Theodor singel, og vant klart sitt forsøksheat. I finalen ble det fjerde plass, slått av Truls Hansen med 0,45 sek! Underveis i løpet kommenterte speaker på at Theodors teknikk var bedre enn Truls sin. Theodor var eneste u17 roer i alle løpene han stilte i, ett eller to år yngre enn de andre.

Theodor rodde også dobbeltsculler med August Holth fra Årungen, det ble annenplass, av 18 lag, 5 sekunder etter sesongens beste lag fra Bærum.